oiwehf

jobbat idag på uman med erika vilket betyder att det har varit en ganska underhållande arbetsdag om man tänker bort allt skit som har hänt, vilket har varit att det var en gäst som var utcheckad som egentligen inte skulle vara det, så jag råkade checka in en ny person på det rummet... vilket ledde till att vi hade ett rum för lite eller en person för mycket pga att jag sålde alla rum som var kvar innan felet upptäcktes, så jag fick ringa till wasa och boka ett rum till en gäst som hade bokat här... ja med andra ord inte alls kul just den där timmen då jag var fruktansvärt stressad..
har även varit och tränat idag, sjukligt skönt, sjukligt svettigt osv. imrogon blir det träning med linnea, har försökt få med henne två dagar i rad nu men det har icket passat bruden!

snart kommer min avbytare vilket betyder att jag strax ska åka hem till farmor för att sova några timmar för att sen börja jobba kl 07.00 imorgon bitti igen, slutar dock tidigt så efter det blir det träningen!
känns helt awesome att ha kommit igång igen, dock så kanske inte 2 dagar räknas som att ha kommit igång men ni kanske förstår!

nu läsa bloggar sen läsa tidningar tills mitt arbetspass är slut
Hané hajj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0