las vegas

sitter i candras underbara soffa just nu och ser på las vegas.
candra och lisa åkte just för att hämta biobiljetter, candra har typ fått några biljetter i don't know..
fick iaf en underbar middag idag plus att vi har spela en massa yatzy men jag sög,..
snart blir det nog linnea, bara kajsa kommer någon gång!
pusshej

OM..

sommaren skulle komma imorgon så skulle jag faktiskt bli glad!
visst jag har fortfaramde inte gjort ngt som man ska göra på vintern, men det skiter jag i!
jag har tråkigt! det är det som är den största skillnaden tror jag, har man tråkigt på sommaren så finns det lltid ngt man kan göra, på vintern är det svårare och jobbigare framförallt, ta på sig alla dessa kläder för att förhoppningsvis inte frysa ihjäl.. sen när man väl har gjort det och kanske börjar röra sig lite så blir man varm också måste man ta av si, och så fortsätter det i en ond cirkel!
deppigt pusshej

privileged

Jag säger bara en sak att försöka komma överrens med sin mamma då mn gör ett skolarbete som man egentligen inte har någon som helst koll på hur man ska göra då det gäller att intervjua en som har ett jobb som mamma. jag vet ju egentligen percis vad hon gör och vet precis vad hon har för jobb, men kom igen hur ska man kunna fylla ut det på 1-2 A4 sidor? jag har då iaf ingen som helst aning, det är en sak som är säkert iaf..

Frustration är allt jag kan säga om det ovanstående.. men jag kan faktiskt inte annat än att vara glad över att jag änns kom ihåg det, ska nämligen vara klart imorgon, och jag började med det för ca en halvtimma sen, jag förstår att alla som känner mig är väldigt förvånad över att jag helt hade glömt bort det och var ute i så pass god tid, huh?
men ni kan vara lugna vi ska få jobba lite med det på lektionen imorgon också!

nu tille n viktigare sak JAG HAR INGET LIV, okej maybe noy a news.. men privileged är det som förgyllt mitt liv idag!
och lisa det är väl bäst att jag säger det på en gång wll är sååå MIN!! :)

celebrity news

ligger i soffan och ser på E! det handlar om pussycat dolls, och om hur det startade m.m.
otrooligt spännande om ni bara visste!!

kan ju säga att jag och lisa lyckades sist iaf, kabeln passade..
det som dock är som ett mysterie för mig är hur fan jag ska kunna plocka ner TV.n från mitt rum för att kunna sätta dit en skartkabel. jag har verkligen ingen aning om hur pappa lyckades sätta dit den, det är nog det största mysteriet faktiskt..

jag har nu mått illa, varit svimfärdig och yr i snart 24h, inte dåligt, så jag valde att stanna hemma idag belive it or not!
"Barrack Obama is now the new U.S president" säger dom på E!

nu ska jag nog gå och koppla i Wii så jag kan spela, eller så väntar jag på att thim ska kliva upp we will see..


barely legal

en film som inte riktigt är för alla. skulle inte vilja säga att den var bra heller, mer tidsfördriv kanske..
efter många om och men så¨har vi fortfarande inte lyckats att få tag på björn gustafsson - ett livsverk..

nu däremot ska jag och lisa ut på skattjakt. vi letar en kabel till PS2 som förhoppninsvis ska funka i den andra som.. ja lång historia kort vi vill spela GH och ev singstar. vi får se hur det går med det bara!!
hunting time pusspuss


some might say

... home sweet home!
i would like to say the opposite.
efter 1 vecka och 1 dag så är jag åter igen hemma. eller jag var på en kort visit i lördags för att packa upp väskan efter sthlm. sen dess har jag flyttat omkring och bl a sett två season Chuck with my friend Lisa. det var sjukt bra och nu säger lisa att det finns en 3.e säsong!! chocking!
nu åter till min dystra tillvaro i mitt ca5x3m lilla rum, byn ingenstans. helt enkelt byn gud glömde eller ngt liknande. kommer hem gör min uppgift som ska vara klar imorgon, går in till vardagsrummet och börjar spela guitarr hero. Thim lagar mat (i know chocking again huh?) mamma kommer hem och ser jätte glad ut när hon ser att maten snart är klar, kollar in i TVrummet ser mig efter mer än 1 vecka och ger mig ett dystert hej! Hela min familj verkar bara vara.. inga större ambitioner till att ge ett leende åt varandra eller fråga hur dagen varit. nu ska jag sluta klaga. men det kan ju vara en av anledningarna till att jag är helt inne på att flytta hemifrån så snabbt som möjligt igen!

nu ska jag fortsätta leta flamsäkra tyger och sen se alla serier som kommit ut!
bara för att citera en vän:
just so you know, jag har sett nyaste gossip,oth,desperate och 90210!
go for it!

kanske borde kolla upp the hills..


live your life

.. or something!!

hemma hos linnea r livet en fest, brukar det vara iaf. har inte riktigt klivit upp och kollat så att allting är som det ska än, men mina magkänslor säger att jag är väldigt hungrig åtminstonde!! from one thing to another

jag vill äta frukost, är riktigt sugen på en mcie D if you know what i'm saying!
jag hoppas på bio ikväll. vet dock inte vad som går men det skulle vara mysigt åtminstonde.
nu kommer linnea tillbaka, det verkar som att vi ska på mariehem och hämta hennes skinnjacka, vet dock inte varför den är där, men om jag känner min vän rätt så har hon supit bort den! puss nu ska jag övertala om en mcie D!! have a nice day everyone


chuck

och jag är inte ens förvånad, men jag kommer ju dock på mig lite då och då att jag måste uppdatera inte för att jag vet varför jag ska göra det, jag skriver ju ändå ingenting vettigt, eller gör ngt spännande i min blogg, mest kanske bara för att ge folket all oviktig fakta om mitt liv.

hänger iaf hos lisa, vi har nu börjat se våran 8.e serie tror jag att det var. vi är inte som alla andra vi är nördar. :] åtminstonde då det gäller att typ följa med i allt. förlåt lisa om du blir sårad men det är ju bättre att du får höra det från mig än att folk ska gå och prata bakom din rygg aiight?

den nyaste tillkomna händelsen är chuck. och den är faktiskt riktigt bra om man frågar mig iaf.
jullov är bra. för att hoppa från en sak till en annan. kom hem från sthlm igår. firade nyår, förfest i huddinge tolv slaget på söder och resten av kvällen på ice med en massa gratis drinkar så det var nice. om man tänker bort hur sjukt det låter då rebecca spyr, hon skulle lätt kunna varna hela landet om att ett krigsfartyg eller något liknande är påväg. sorry
lisa skulle iofs kunna göra samma sak med sina gäspningar men det kan vi ta en annan dag!

nu tror jag att vi ska fortsätta se på chuck en datanörd som råkar ha en massa hemlighetsstämplad information  hans huvud som det bara är han som vet om ungefär it's kind of exciting! hihi
kul för dig som orkat igenom allt detta skit snack see yah ikn a while!!

puss och god fortsättning!RSS 2.0