vilsen själ

jag jobbar är lite trött, men tror att jag har börjat hittat livslusten igen. tror även att det kan bero på den otroligt söta/snygga killen som bor här och kommer att göra det väldigt länge!! cicci håller inte med mig om att han ser otroligt bra ut, kan ju ev. vara lika bra! hon har hittat en annan ;) hehe nu väntar jag på att en jobbig gäst ska komma ner och hämta en uppsättning handdukar! men funderar dock på om jag kanske kan springa upp och göra dem lyckliga.. that's what iäm going to do now! hané hajj

hejhejhej

kan ju bara säga att idag hatar jag mitt liv på riktigt utan skämt! efterfester är och förblir aldrig ett bra val speciellt inte om du ska jobba dagen efter! oooh aah ooh aah i hate my life eller något försöker få tag på malin men hon svarar inte! eller nu gjorde hon det och nu hane hajj

tappat bort livet..

om någon mot förmodan skulle hitta detta så ring mig! är i starkt behov av detta då mitt nuvarande liv endast går ut på att jobba!
idag har jag förövrigt haft en alldeles för stor midsommarkrans på mig på mitt ena jobb (den ramlade ner då jag lutade mig fram) vilket innebär att jag har fått många fina kommentarer om att jag var fin idag, samt att en man sa att jag hade väldigt fina ögon, har tänkt att leva på dessa kommentarer ett tag då det känns som att det är det ända upplyftande just nu om man tänker bort isabell som är en vänlig själ och chattar med mig på facebook, kan vara ännu mer upplyftande än kommentarerna måste jag säga!
nu ska jag fortsätta hata mitt liv lite till ha en underbar midsommar eller något!

turn around

jag har jobbat idag :O och kommit till insikt att jag saknar mitt liv så fruktansvärt, saknar alla mina vänner som jag inte har träffat på länge! jag vill åka iväg och hitta på något! just nu vill jag allt känner jag.. det är inte alls kul att vakna upp och inse att tiden försvinner hela tiden, och är det då verkligen värt att jobba hela tiden? nej nästa gång jag är lång ledig ska jag åka ner till stockholm tror jag, eller england eller............... jag er nere nu känner jag vilket inte känns helt okej, men nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon exakt hela jävla dagen och kvällen...


i don't mind

hejhejhej
jag har inget liv på grund av att jag jobbar typ exakt hela tiden.. men idag är jag trots allt ledig och solen har besämt sig för att kika fram en dag iaf! får se hur det blir resten av veckan, inte för att det spelar någon roll direkt på grund av ständigt jobb. men idag har jag iaf hunnit vara förbi ur & penn för att lämna in förlustanmälan så att jag ska så småningom få en ny klocka som jag tappat... sen har jag varit i lången med lisa suttit i solen och glassat, käkat jordgubbar och spelat kubb det är awesome!!
nu vet jag inte vad som händer men hané


what do you want from me?

idag har varit en jobb dag eller åtminstone mellan 07.00-15.00 vet inte riktigt om jag var helt på hugget men vafan what to do liksom? har haft världens klump i magen nu typ i en halv timme, jag tror inte riktigt att jag vill bo kvar i umeå så länge till! jag vill bara göra ALLT! vilket kan vara väldigt jobbigt och dyrt! nu är det dags för mig at kasta in handduken iaf, ska jobba imorgon också och på söndag.. förvånadsvärt va? jag har iaf sett första twilight filmen ikväll, har planer på att se den andra imorgon! nu sista twilight boken sen försöka sova några timmar!

you got me now

känner att om man behöcer en lektion i hur man loggar ut från facebook så ska man kanske inte ha det? mamma var tvungen att be om hjälp inte riktigt okej! igår och idag har varit härliga iaf, ridit och umgåtts med malin kan det bli så fel? NEJ! nu är det snart dags att krypa ner i sängen och sova måste upp tidigt imorgon då jag börjar jobba kl 07.00 huvva! nu ska jag nog se ett avsnitt av en serie först bara pööss!!
 valborg och glad plikka

take a look at me now

är fortfarande hos malin, typ hyffsat nyvaken. lite världelöst med tanke på att det är varmt och helt okej väder ute! nu sitter jag och ska snart få frukost serverad :D hehe vet ej om det blir någon ridning idag, ser väl om det hinns med! annars blir det väl annat mys. blir bra! har ju som planer på att åka hem idag eftersom att jag jobbar imorgon.. gud vad jag önskar att man var sådär fjorton år och fick bara vara ledig hela sommarlovet...

to partey!

tisdag betyder att imrogn är det lilllördag så då är det helt okej om man skulle känna en unns av huvudvärk aiight? imrogn ska jag åka till skeå till malin vi ska mysa jätte mycket tillsammans!! ikväll ska jag gå ut med brudarna, det blir rex för andra veckan i rad.. men vafan jag är ju ledig i tre dagar nu! eller ja två dagar till efter denna! snart är det dags för mig att rulla in mot stan!
idag har jag faktiskt nästan gjort ett nytt album på facebook, jag har iaf valt ut de bilder som jag ska lägga in! ett litet steg i rätt riktning! nu ska jag se ett vänner avsnitt sen ska jag rulla mot stadens alla torg! peace and fuck out!


tröttheten tar över mitt liv!!

känns det som just nu iaf! jag har starka funderationer på att gå upp och göra några tappra försök till att hitta på ngt! som exempel duscha som jag är i starkt behov av, kan snart smöra mackan med mitt hår.. kanske ska försöka ta mig in till stan idag också! där det blir sjöbris och kanske sommarrex ikväll! det är jobbigt att vara ung måste jag säga, bara massa krav att man ska göra så mycket.. HUVVA! men jag gillar't jaja skit snack nu måste jag faktiskt kliva upp innan jag bajsar på mig så hane!!!



framtiden

efter denna extremt långa dag så ligger jag äntligen i sängen igen och bara njuter av att jag har tre dagars ledighet framför mig! fatta hur det känns!!!!! nu tror jag att det är dags för ett vänner avsnitt innan det är dags att blunda på riktigt! peace out


crazy frog

snart är jag uppe i 14h arbete på detta dygn! blev av någon anledning dubbelt upp med jobb idag, ni vet direkt man slutar på ena jobbet, hoppa in i bilen för att direkt man kommer fram fortsätta jobba... awesome! men det kommer bli fett me cash den 25.e iaf!! :D me likie! jag kan ju även säga att jag kommer vara ledig 3dagar nu! fick ledigt imorgon! kände att jag inte skulle orka kliva upp kl 07.00 imorgon bitti, då man slutar kl elva ikväll! not really my cup of tea! nu ska jag gå och göra något vettigt (kan dock säga att jag har arbetat ovanligt mycket för att vara här?) vad är upp med världen liksom?

vilt

igår var riktigt kul måste jag säga trots att vi hamnade på det enda stället som vi sa att vi inte skulle dit.. jaja hur som så var det riktigt trevligt träffade roliga människor och efterfest till halv åtta sen hos lisa... awesome! nu ska jag sova imorgon+tisdag är det jobb, onsdag och torsdagen har jag planer på att spendera min tid i skellefteå och malin, då det är dags att rida hennes hästisar som jag har pratat om väldigt länge, kommer få en fet träningsvärk iaf! fre+lör+sön = jobb (you know my life)

en sista sak, jag står snart framför min 8.e begravning! mindre roligt...


motorljud

hörs från tv.n i tvrummet! eller jag tror åtminstone att det är det, men vem håller koll egentligen?
ikväll blir det all in! men först ska man bara jobba i sådär 6½h till! menmen kanske ska ringa till lisa och höra när hon har tänkt att pallra sig hit! that i will do see you soon if i don't drink my self to death tongiht (truly dosn't hope soo) XOXO
/Angelica Johnson

she's a good girl

om ungefär en timme så är det dags för fröken johnson att sätta sig i bilen och köra mot stan för att ännu en dag fyllt med jobb! men sen blir det utgång för hela slanten(okej kanske inte hela, är ju trots allt 2 veckor kvar till löning). kan även säga att jag mer eller mindre varit snusfri sen i onsdags! känns faktiskt riktigt bra, och om jag ska vara ärlig så märker jag redan skillnad rent pengamässigt! "snusar" inte alls lika mycket onico som vanliga vilket är awesome! nu måste jag bajsa, så hané


tänk om.

tänk om man skulle kunna vrida fram tiden typ 24h, då hade jag snart slutat och det hade med andra ord snart varit dags för förfest (påjobbet) har inte tid att åka iväg och föfesta :P det hade varit bra tider! eller om kl kanske bara hade varit en timme mer, det hade inneburit att jag slutar om 8min! my life be like OOOH AAH! typ jag känner mig förövrigt som en sophög inte okej!!! nu ska jag fortsätta att inte göra någonting AWESOME! tiden går sååååå snabbt (not)

hotell Uman

the place to be right?
åtminstone om man ska tro lisa, eftersom att hon snart har varit här i fyra timmar EFTER hon har slutat för dagen! mitt mål är att få henne att stanna tills jag slutar vilket är 23.00 tror inte att mitt mål kommer att gå igenom menmen it is worth a try! nu vill jag ha mat puss

det var kul!

näe det var det inte, eller så var det så? vem vet? idag har jag jobbat, förvånande tycker jag brukar ju som inte så ofta jobba så det känns bra!! imorgon jobbar jag också men då är det vanliga tider (15-23) samma lördag sen party all night long! och sen på söndag får jag vara hur syndigt bakis jag vill!! :D me likie! lisa är kär i monica eller var det tvärtom? i really don't know, men nu ska jag bajsa (not) jag ska äta glass kanske? jag får se helt enkelt!!

lisa

måste bara säga att lisa kramp.blogg.se inlägg den 8.juni har gjort min kväll, eller ja gjort så att jag klarar av det sista iaf! står och skrattar lite tyst och försiktigt för mig själv här i receptionen! i like it och nu blir det aftonbladet och Skit sudoko som jag har bestämt mig föpr att klara ikväll  innan jag ska ge tobbe en lektion i hur det nya bokningssystemet fungerar typ!

självmord?

skulle ju trots allt vara en väldigt enkel utväg ur denna plåga! jag är för trött för att ens kunna tänka/stå/känna osv. och självklart jobbar man kvällar som denna då också! om jag kunde vrida fram tiden skulle jag vrida den till 23.15 för då sitter jag nog i bilen på väg hem! nu ska jag checka in lite fler gäster hanéhajj!

dynamite

efter mycket kraftansträngningar så tog  jag mig äntligen iväg till iksu för att träna! det var niiice! nu tror jag att det börjar bli dags att blunda ett tag (ja jag känner mig trött trots att jag har sovit hela dagen) för imorgon ringer väckaren 10.36 kl 11.20 typ går bussen in mot stan, där jag ska träffa rosanna och göra? ja jag vet inte, men jag gissar på en lunch och kanske lite shopping om ekonomin tillåter det vill säga. har iaf tänkt köpa en skumtoning och möjligtvis lite skräplitteratur så jag har något att göra dom dagar som jag inte jobbar osv. eller om det nu mot all förmodan skulle gå och bli fint och varmt väder så man kan åka till stranden eller liknande!


break your heart!!

efter att ha sovit bort mer eller mindre hela dagen (somnade kanske ett halv två inatt, vakna 12, somna igen 13, sov till 16.30) så ligger jag fortfarande i sängen! ja ni förstår ju vart min energi nivå har legat på idag.. men jag har stora ambitioner för vad jag ska lyckas med ikväll. eller ja jag ska börja med att försöka ta mig upp ur sängen och gå på toa, sen åka till iksu tror/hoppas jag på iaf, fast först biggest loser om det går på tv idag.. pussharehaj

meningen med livet?

har gjort omtenta idag, inte super nöjd med det kanske? kan lika gärna har gått åt helvete igen.. nu är det dags för 8h jobb eller något liknande! längtar otroooligt mycket tills cicci kommer då jag får snacka skit med någon och skratta i massor! (det hör till jobbet?) nu ska jag fortsätta att inte göra något vettigt alls!

pluggpluggplugg

sitter och förhör lisa, skrämmer mig att hon kan så mycket och jag så lite! jag kommer att dö inom snar framtid. me hate my self!! har iaf varit och tränat, så någonting känns ju bra i mitt liv nu! var riktigt längesen jag svettades så mycket som jag gjorde idag, kändes typ som att jag skulle svimma då jag ställde mig upp efter jag hade stretchat (stavning)!! hehe nu ska jag försöka bli smart kan behövas ett eller jätte många lycka till!!

upp i luften

brings back old memories!!

jag har faktiskt varit ganska duktig hela veckan, gjorde klart hemtentan på 2 dagar och lämnat in den, pluggat en del till omtentan, och lite annat som inte är så mycket att skryta med, men det känns bra iaf! borde kanske ha pluggat mer på tentan än vad jag har gjort men that's that! tänkte att jag skulle borsta tänderna och lägga mig och skriva lite mer på sammanfattningen.

imorgon ska jag åka och träna på iksu, det var inte igår om man säger så!!
men nu borsta gaddarna, sen vara duktig sen sova så god nattie!


hejhejhej

1juni är det idag vilket betyder att min farmor och jimmy fyller år. idag har jag varit på skolan väldigt snabbt och träffat basgruppen, imorgon är det semiarium... idag har jag även mest hängt hos lisa och hållt på med hemtentan är nu på fråga 5 av 7 dock är inte riktigt fråga 4 klar men jag kan inte göra klart den nu heller då jag inte har boken för att svara på frågan, jag är halvklar med fråga 5 däremot. har planer på att bli klar imorgon, sen blir det hårdplugg inför omtenta på lördag!!! idag har jag även gått till haga fram och tillbaka för att äta middag hos farmor, det blev väl sammanlagt ungefär 5km. men nu ska jag fortsätta med helvetesjävlahemtentan!!

RSS 2.0