i will survive

jag klarade helgens jobb trots allt. 24h jobb av 36h schöön!!
trots att tröttheten höll på att döda mig igår så var det faktiskt väldigt kul att jobba! satt till och med kvar ett tag och snackade skit med henrik! men då kl var sådär 23.40 så kände jag att det var dags att ge mig ut på äventyr dvs. hitta igen min bil. min bror hade lånat den vilket resulterade i att han ställde den i "sitt" garage. att bara hitta till garaget var ju ett prohket, vem hade kunnat tro att det fanns så många gångar och dörrar i ett hyreshus som inte är lägenheter? inte jag iaf. var tillslut tvungen att ringa mamma..

dagen har jag spenderat med att vara jätte trött och inse att jag är sämst i livet då jag för andra gången har glömt bort ppu-samtalet.. men jag har faktiskt lyckas göra klart läsloggen och utv.planen samt skriva det jag ska säga på seminariet på onsdag!

måste ju bara säga att jag kommer att tjäna mina mest lättförtjänta pengar någonsin också! det var någon som tyckte att ångbastun var ett bra ställe att göra av med lite avföring på, så jag var tvungen att ta bort det. det jag behövde göra var att spruta massamassa medel på sitsen där det var, ta fram slangen spola av och torka bort med en (lång)skrapa, (tog typ 5min) och det får man tydligen 350:- för eller ngt liknande! hehe AWESOME


rädd - check

har nu tagit på mig överfallslarmet, man vet aldrig, det är trots allt festligheter i stan och väldigt mycket folk! därav av ett fullbelagt hotell!
det var nyss in en gäst som sa att det var folk som lekte med garageporten, att dom öppnade den hela tiden! därav överfallslarmet. eftersom jag skulle vara tvungen att gå dit ner själv!
jag är nog faktiskt den enda av dom som jobbar natt som låser entre dörren på natten skulle jag tro, kan nog bero på att det bara är jag som är rädd då jag är här också! en sak är säkert och det är att det här var nog andra och sista gången jag gör detta! tror att jag skrev efter första gången, första och sista! men med tanke på att mit hjärta är i halsgropen så är det verkligen inte värt det!


hatar lite mitt liv..

medans ALLA (känns det som) är ute och roar sig, eller om de inte gör det så är de hemma och har det bara gött. men icket jag inte! nejnej jag jobbar så fint istället, började kl 15.00 idag, slutar 07.00 imorgon bitti, det är som ganska skönt med den kassa lön som jag faktiskt har! hotell och restaurang har inte riktigt så schyssta avtal som man kanske hade önskat..
kan ju också säga att då den här helgen är slut så har jag jobbat 24 timmar på 36 timmar! det blir ju trots allt lite penninga till slut, men inte riktigt så mycket som man kanske hade velat!
någon gång inom en snar framtid ska jag nog iaf ta tag i kragen och städa! och om 7½h så får jag kanske sova!
puss....

huvva

har egentligen ganska bråttom men det är inte något som jag vill inse! måste slänga på mig lite av masken iaf, borsta tänderna, fixa så att jag inte ser ut som en antenn i håret och packa, då jag inte kommer att komma hem på ett bra tag så måste man ju se till så att man har med sig allt.. hade tänkt att försöka vara i skolan kl 10 men vi får väl la se hur duktig jag är idag.
ikväll blir det nog ngn öl med Candra (vi som inte kunde parta igår) imorgon blir det yran, fylle hunn'a spelar på bana 22, kommer bli awesome, garanterat det mest seriösa laget på hela yran, med tanke på att vi har tränat hur mycket som helst (1gang...)
nu ska jag gå och tjuva kläder av mamma och mig själv sen göra allt ovanstående puss o hajjdåååå!

alldeles för snart ett år sedan!

jag gillar't

har kommit fram till att jag faktiskt tycker om mitt jobb!
mest tror jag beror på arbetskamraterna som är helt fucking amazing!
nu efter dubbla jobb lördag och söndag så förtjänar jag ngn dag ledig tycker jag
och det kommer jag att få, åtminstone en dag vad jag vet!
dags att ladda inför yran lite grann kanske och nu blir det sussa
väldigt osammanhängade men he bju jag på ikväll!
pussogodnatt

vad hendee?

vad vill gud mig egentligen idag?
direkt jag är klar med skoluppgifterna så försvinner solen och verkar inte riktigt vara på väg tillbaka inom den närmsta kvarten.. sen har jag ju som sett fram emot att nästa helg att få vara helt ledig, då jag inte kommer att få vara det på ett tag, men tji fick jag då uman ringde, visserligen så är det lördag och söndag kväll så det är ju rätt chill, men ändå vågar inte tacka nej pga då kanske dom inte ringer igen.. så sist jag var helt ledig en helg var v.15 nästa gång jag är helt ledig en helg är v.27 awesoooooooooooome!!!!!NOOOOOT!! men I only got my self to blame!!

yeah!

20maj - vad en kvinna gör

för att slippa plugga! eller åtminstonde vad jag gör..
igår snodde jag grannens hund för en kvällspromenad som jag tyckte att jag förtjänat, då jag hade gjort klart 2/3 av helvetet. dock så kändes det mer som att det var jag som var hunden, då det var jag som nästan sprang runt honom och försökte komma fram och tillbaka snabbar. ! vet inte riktigt om jag tycker det är okej menmen.. det känns inte som att det kommer ta allt för lång tid att skriva klart barn caset men bara för det så kommer jag hålla på till tolv inatt!

(vad en kvinna gör för att få sitt förhållande att funka)


17maj

och norges national dag!!
rebecca har lämnat oss för denna gång!
men vi får väl se vad som händer om ca två veckor!!

har halvt vaknat till iaf efter helgen!
har även anmält ett lag till yran!!
det kommer bli awesome!!!!!

nu ska jag inte göra ngt vettigt

RSS 2.0