en stund till

jag slutar snart!!
men idag har jag varit och shoppat lite, mest till mig själv dock..
första julklappen är avklarad iaf!
gjorde misstaget idag att börja rensa garderoben men hann inte klart, samt att mit rum såg ut som ett bombnedslag sedan innan.. plus att jag tog bort sängkläderna utan att sätta på nya.. känns inte awesome att komma hem på sätt och vis..
imorgon blir det att gå upp tidigt tänkte jag.
börjar jobba kl 11.00 men jag tänkte hinna på stan en snabbis först också bara för att typ!
sen som sagt jobb kl 11-15 som husfru och sedan 15-23 i repan! vilken underbar fredag va?
och lördagen börjar med jobb från 07-15 sedan börjar det hända roligare saker, ska nämligen på en middag med släkten för min mormor fyller 75år! sen har jag ingen aning om vad som händer på kvällen men känner jag mig själv och mina vänner rätt så kommer det nog att sluta med något slags alkoholintag trots allt!!
men nu kämpa dom sista sju minutrarna innan det är dags att åka hem till kaoset!

have a lovely night peeps!


från nu till sen

chillar på axtorpsvägen 42! har avnjutit en trerättersmiddag chillat med tvspel samt lekt hantverkare! nu är jag rolig och uppdaterar bilder på facebook och snart ska jag nog hem också!!

blåsljud

det är ju faktiskt helt fantastiskt att jag så gott som alltid underskattar hur snabb jag är på morgonen! klev upp en sådär 15-20min tidigare än vad jag hade behövt inser jag nu, då jag är klar då mamma ska börja göra frukost..
snart bär det av iaf, första anhalt linnea! sen lyfter vi mot högre höjder för att sedan störta på bromma flygplats i några dagar! så sthlm watch out here we come! :D

ser lite lätt smågalen ut men ja bju'

it will be a bittersweet ending

tänk att om mindre än tre veckor så ligger jag mest troligt vid poolen eller stranden på lanzarote med bästaste linnea höök! och om bara några dagar så sitter jag på ett plan på väg till hufvudstaden för att besöka min bästaste rebbisch. samt umgås med underbara människor!
som jag sa till linnea igår på telefon jag glider på ett räkskal och för er som inte vet vad detta är, så är det en blandning mellan glida på bananskal och räkmacka!
igår fick jag ett roligt samtal, det kom från min blivande chef, eller ja om jag inte fuckar upp totalt på personlighetstestet då vill säga! så om inget dramatiskt händer så kommer jag att befinna mig i kittelfjäll under denna säsong!
men nu tror jag att det snart är dags att skjutsa fröken höök till hennes jobb, så jag sen kan åka hem och städa, skulle vara bittert om mamma skulle gå och ta mitt liv ifrån mig! för sen ska jag vara med världens bästa lisa!

RSS 2.0