i thought you didn't care

Sista januari, riktig slappar dag,
har mer eller mindre nött ut soffan idag, imorgon blir det annat, då jag har en dejt med åtminstone elin´, får väl se om det är någon annan som känner för att välkomna februari med en dag i backen!
har planer på att inom en snar framtid slänga upp en bild på den nya skönheten som har fått etsas fast på mig. kan säga att den blev betydligt bättre än vad jag trodde den skulle bli så jag är helnöjd :)
vampire diaries säsong 1 är alldeles strax avklarad, helt fantastiskt vad man kan hinna med om man verkligen inte gör något annat än att glo in i dumburken.
passar på att säga Grattis till min underbara vän Jenny också som fyller år idag! HURRAHURRA
tänkte att jag bjuder på en bildbomb också, enjoy!
Love /A
verkar som att bildbomben får vänta tills en annan dag då datorn/internet/angelica fick spel..

blue, brown, pink

hade tänkt skriva ett inlägg, samt slänga upp en hög med bilder men verkar som att det gick dåligt. och då jag inte orkar kliva upp och hämta sladden för att ladda över bilderna från mobilen till datorn får det vänta tills lite senare :) den som väntar på något gott

Vampire diaries

Vilket är en fantastisk bra serie spenderar jag slutet av kvällen med.

Innan dess fick jag håret lite kortare kan tyckas vara på tiden med tanke på dom härliga tåtarna som stack ner där bak!

Imorgon har jag planerat att gå på handlarn för att köpa helosan, av den enkla anledningen att det är fantastiskt bra att ha då man har en nygjord tatuering som jag förövrigt är jävligt nöjd med! Bättre än vad jag någonsin trodde att den skulle bli :)

Nu tänkte jag somna in till ovanstående serie så ha en bra natt!!

Med tro hopp och kärlek/A


vi glömmer allt

hårdrockshelgen levererade på mer än ett sätt. en ny tatuering fick etsas fast på kroppen, men jäääääääävlar så ont detta gjorde! ikväll blir det mys med brudar! imorgon blir det ledighet, high five! puss och god natt/A

The things we did last night

Tillbaka till verkligheten eller ja beror ju alldeles på hur man ser det.. Kickstartade igång med jobb 07.45-01.15 igår helt och hållet självförvållat dock! Började 07.45 imorse igen, slutar dock betydligt mycket tidigare så ikväll blir det nog kalas :)

Ber om ursäkt för att jag inte hann umgås med fler då jag väl var hemma men det kommer fler gånger samt att det finns telefon!

Love/À


that crazy shit

dagen har bestått av träning- om än inte så ambitiös sådan, sedan en sväng på stan med cicci och elias (typ världens sötaste unge) hem laga middag, hänga med mamsen och papsen. sedan åka vidare till stan för att vara med jenny cicci och erika, sen självklart elias också såklart han är som en bonus :) tyvärr så hann jag inte åka förbi lisa.. :( det är nästan så att det är lite jobbigt att åka hem och hälsa på, speciellt då alla är så uppstyrda nu för tiden och jobbar på dagarna. blir så mycket jobbigare att få ihop ett schema för att hinna träffa alla, vilket jag INTE lyckats med under denna vistelse:/ but i hope to see all of you guys soon :) love you all /A

snö sol och kärlek

tisdag alltså, idag blir det att åka och trna typ nu. sen gå på stan med cicci samt baka. middag med mamsen och papsen, sen fika med brudar ikväll. vi hörs kanske senare hane

waow waow

okej umeå eller ja haddingen är inte så som jag lämnade det.. haddingen har fått huuuur mycket snö som helst ju.. idag så blir det nog träning med karro sen får jag se hur mycket mer, måste som tvätta också, vilket jag iofs har börjat med :) men nu nörda lite ev. somna om love/A

som prinsessan på ärten

ca 38mil senare är jag hemma i haddingen hos mamma och pappa. att köra mellan kittel och umeå ensam är INTE ens lite underhållande.. då det dessutom ska hålla på att snöa så man inte ser något gör det inte bättre speciellt inte då vägen är som den är.. skulle gissa på att de som hade åkt av håller med mig! väl hemma så är det första jag gör redan ens innan jag har packat ut ur bilen är att göra strömavbrott runt hela huset "mamma, pappa jag är hemma nu" eller något sånt :P vi hörs puss

In a blink of an eye

Idag är kanske dagen Angelica åker hem till Umeå för en visit! Detta är ju då såklart beroende på om hubbe startar eller inte.. Spännande!!

Nu lite jobb ett tag (18.15)
Love/A


with the stars above me

idag hade kunnat vara mer effektiv, sovit, liten promenad nördat sovit, nördat ja ni förstår..
men nu tänkte jag kanske slänga på mig lilla masken och bege mig mot hotellet.
ska köra till vilhelmina flygplats för att hämta upp två personer!
om jag har riktigt tur jobbar jag morgon imorgon. isof kommer karro att klippa mig imorgon kväll!
JIPPIE, och jag som sa att det inte fanns några frisörer i kittel tji fick jag, jobbar ju banne mig med en! :D
miss u all back home /A

vatten snus och bästa vänner

märklig rubrik men vatten är det jag dricker just nu, snus är något jag gör mer eller mindre konstant och bästa vänner för att jag har de mest fantastiska av dem alla!
kvällen, gick inte riktigt som planerat men nästan iaf. Linnea ringer och säger att hon inte har någon större lust till promenad, vilket jag iofs kan förstå. Men jag tar på mig kläder samt mina apostlahästar och ger mig ut i vinterlandskapet, går till linnea och jennifer för att ha en kanonmyskväll vilket jag tackar innerligt för!
har upptäckt att de sidor jag är inne på oftast är facebook, platsbanken samt piraterna. Med tanke på platsbanken så känns det som ganska hög tid att skriva klart det där fruktansvärda CV.et och kanske ge sig ut i arbetssökandet snart om jag vill ha ett jobb till sommaren. Samt att det kan vara en bra grej att hitta en bostad? något att fundera på minst sagt. Förhoppningsvis hittar jag ett ställe att bo på mer än bara någon månad åt gången detta år. Jag har hopp om 2012!
Nu nörda lite innan det är dags att börja uppsöka John Blund
(nu kan du inte klaga lisa)
klem/A

en dag som så många förut

så torsdag kom, dock så kom den med en fortsatt bakisångest.. hur är detta möjligt? kan nästan tycka att jag inte förtjänat detta.. vet inte riktigt vart ångesten kommer ifrån heller, eller jo oftast så kommer den av sviktande minne och sviktande minne är något jag fick gått av både söndag och måndag. Räknade idag på hur mycket jag drack i måndags och jag får det inte att gå ihop..
förfest: 1öl 1liten jävla drink sam 1 shot (1-2cl) '
baren: 1öl 1shot (4cl) och sen är det långa svarta hål med några väldigtväldigt få minnesbilder..
INTE OKEJ!!
men helgen blir förhoppningsvis lugn, har svårt att se annat! känns bra då jag har planer att inte gå upp 300kg som förra säsongen utan snarare tvärtom (dock inte troligt, men drömma kan man alltid)
kvällens planer: vila tills Linnéa hör av sig, då blir det promenad snacka skit och kanske mysa? we'll see!
Love always/A

live in the present and make it beautiful

18 januari alltså, tiden att börja tänka på ny bostad samt annat jobb närmar sig med stormsteg. gastroski kom såg och segrade två dagar av total fylla över hela kittelfjäll var, ja faktiskt fantastiskt roligt! till helgen är det lugnt vilket känns fantastiskt skönt faktiskt! så om vi ska prata om hur det är här så, det är helt ärligt bättre än förra året hitintills iaf om jag får säga det själv. Bättre boende är väl kanske det som avgör det hela mest, om man tänker bort bättre arbetsuppgifter så klart samt en löneökning! idag ska jag göra ingenting, fortsätta i samma stuk som jag börjat dagen. Legat i sängen (vilket jag fortfarande gör iofs) har planer på att ta mig på en promenad, lyssna på musik ev. ringa en vän och bara snacka gojja. men nu kolla om det finns något roligt att göra här hemma! pussokram/A

gone nuts

okej det är nu officiellt (som för övrigt är ett väldigt jobbigt ord att stava..) jag har blivit galen.. inte nog med att jag inte var ute i backen eller bara ute i det finfina vädret. jag ägnade istället dagen med att sova (okej kan ha varit välbehövligt) dammsög (om så bara en fuskis, där golvet syntes med andra ord) sov en stund till, lagade lite mat, diskade undan berget med disk. har nu nästan nyss kommit ut ur duschen och vad gör hon då.. om inte börjar städa? resten av min lilla lya samt tar fram dammsugaren ännu en gång.. där av galen. dammsuga två gånger under samma dag och då har det inte ens varit party här, någonsin.. sorry för att det tog tid med uppdatering, och även för en tråkig sådan, men det kommer mera :) så småningom Puss/A

RSS 2.0