hej där

jag måste faktiskt säga att jag är ganska stolt över mina framsteg inom bloggvärlden, det har än så länge aldrig tagit en hel månad mellan mina inlägg, men det kommer nog i sinom tid.
kvällen har varit underbar, eller låt oss säga helgen, kanske tom lovet trots att jobb är med på schemat. lire massa guitar hero gjort en stor tabbe med en viss inhandling osv.
jag har iaf världens bästa vänner. och dock en far som är av en annan generation med en kort stubin. dock har jag fått den där korta stubinen, så då jag och pappa börjar så är det svårt att inte vilja rymma landet helt seriöst. så jag ber om ursäkt till mina kära vänner osm var tvungen att uppleva detta. menmen that's the fucking life bitches!
puss och kram! dags för fortsättningen på weeds. and i'm so fucking in love!

funderingar

idag fyller pappa 51år gammal. man kan ju börja hoppas att han kommer över 50årskrisen nu, inte för att jag märkt att han varit i någon menmen!
Jag och Andrea har varit duktiga idag gjort ett jätte fint ljusfat åt våran handledare så strax innan jul!
som min morbror sa då jag berättade detta "är inte betygen satta än?"
han är ganska rolig!

nu till saken jag har börjat funderat på det här med universitetet. varför är det så att man ta sig in på betyg och högskoleprovet då det gäller att ta hand om människor, sådanna jobb som läkare socionom, polis flygvärdinna ja jag vet inte allt men iaf. som i socionomutbildningen jätte svårt att ta sig in tydligen om man inte har typ MVG i allt!!  jag tycker att man borde få göra prov på det sättet att man möter människor i vissa situationer, eller som läkare att du får jobba ett halvår eller ngt som undersköterska eller vad som helst, å man ser hur dom passar i detta yrke.
Jag menar det är ingen som ber dig göra ett skriftligt prov på om du kommer bli en bra mamma! på samma sätt kan man inte ha skriftliga betyg på Svenska Matte osv. då man söker till en utbildning där man ska jobba med folk!

så det var det jag hade på hjärtat och linnea är den goesté!
nu ska jag fortsätta se weeds som jag har fastnat i helt och hållet!!

för tomtens barn

omgjord version av tänd ett ljus made by linnea och angelica..
haha lisa fick kanske kul?
jag har varit en snäll flicka idag gett tackgåvor till det stackars föräldrarna till de vänner som jag är mestadels av tiden med!
nu ligger jag iaf i linneas säng tror vi ska se ett litet till avsnitt av weeds. =)
linnea pratar med sebastian och säger att han inte får köpa en dyr julklapp åt henne.
men det verkar ju som att hon ska få en bil.. inte alls dyr.
fast det är det faktiskt inte för det är sebastians gamla bil som han har kört sönder. linnea säger att det behövs en rymdforskare eller ngt för att köra den bilen. men den har bra stereo iaf!!
"sitta på går'n och lyssna på musik."

nu är det dags puss och god natt

las vegas

hemma hos en trött lisa!
som sagt så var det nog bra att jag skrev några ggr för att kompensera upp för de många dagar jag inte skriver på.. menmen. ser på las vegas nu så jag ska väl keep doing that you know pusshej!

man skulle kunna säga att jag var bland de första i umeå att se första snön falla. åtminstonde den första som gjorde en snöängel. (uppesittar kväll hos lisa. det här var kanske vid 05.00 ngn gång på morgonen.

so what

you weren't there you never were.

hejhejhej för tredje gången på en dag!
men jag tänker om jag skriver flera inlägg medans jag fortfarande kommer ihåg så kompenserar det som upp då jag inte skriver på ngn månad eller nått! sen kan ju Apberget gå och lägga sig eller något. man får leta efter sämre, men man måste ändå logga in för att kolla om det hänt ngt. TÖNT
nu ska jag gå och sova tror jag eller åtminstonde försöka, har ju ört någonstans att timmarna innan 24.00 är dom man helst ska sova om man ska vara pigg.
men som tur är så är jag ju ledig imorgon också så då kan jag ligga och grisa i sängen hur länge jag vill.

sms från anonym person 10dec2008 22.49
Hej snygging :) <3 lust att träffas och ha lite sex, ingen behöver få veta..<3

jag har aldrig någonsin sagt att du är normal!


you loose..

nu har jag bakat knäck och plockat bort mina kläder från tvättstugan. nu är det bara tryfflar kvar. mamma glömde köpa jäst så v får väl se om det blir några bullar till bror..
tänkte se på vi hade i alla fall tur med vädret ikväll. en gammal goding sådär. måste väl snart gå på bio och se 2.an jaja pusshej


superstar

.. jag är inte alls chockad över att jag är tillbaka här faktiskt. jag är nuuppe i min 3.e blogg sen jag började. först ville jag inte ha någon så jag tog bort den första. bytte till bloggspot efter ett tag. insåg att jag är för dum för att fatta något hur man gör på den sidan så det fick bli ett till byte.

inte alls för att verka gnällig men det värkar inte bättre än att jag börjar gå mot ett monsteröga IGEN. men vi får väl se. jag är iaf måttligt fökyld, men som tur är slapp jag jobba idag, chefen tyckte att det verkade smart att stanna hemma med tanke på ögat. sen är jag ledig imorgon också! då blir det bak för hela slanten!
chokladtryfflar, knäck och bullar så att bror får ta med sig tillbaka till oslo! (några fåtal ggr/år är jag en snäll syster)

funderar på att börja baka nu så vi ses!
Pusshej

RSS 2.0