so tight

nu ska jag börja rulla mig in mot stan! tänkte snabb gå på lite affärer på strömpilen sen ev inhandla lite mat då det börjar eka i kylskåpet..

sen ska jag åka och rida med malin :D

Cadiz och Zamba :D (kass bild men wtf)

vad vissa människor gör..

denna dag har inte varit så innehållsrik alls faktiskt..
pappa kommer och väcker mig, jag kollar på klockan och får fet panik då jag ser att klockan är 14.43.. för någon sekund så får jag för mig att jag ska jobba vilket hade gjort mig vääääldigt sen, insåg att jag var ledig, sen skämdes jag lite inte riktigt att sova så länge då man somnade ca 00.30-01.00 natten innan.. hursom ikväll har jag varit med malin och nu är jag hemma igen, och det värsta är att jag har redan borstat tänderna och gått och lagt mig :P ska väl se ngt vänner avsnitt innan det är dags att sova igen!

har ställt väckaren strax efter 10 så att jag inte sover bort hela morgondagen också, får se om det kanske blir en träning imorgon, är dock jeeette föskyld men man får väl kanske härda!


måste jag byta?

hörde jag en gäst säga till en annan!
jag slutar snart känns fantastiskt skönt!
har itne ritkigt varit vid liv denna dag..
dagens höjdpunkter hitills!
nr1: cicci kommer in och jobbar några timmar
nr2: enercon står och pratar med mig ett tag :P

direkt jag slutar så bär det av till megazone och fortet, sen middag och restaurang kväll på olles!
nu kaffe, ramlösa skogshallon och tidning i väntan på att signe ska komma in och byta av mig!


can i get a woopwoop?!

idag är inte en dag som man kan skryta över ngt alls!
måste försöka ta bort gårdagens smink, ta av mig gårdagenskläder och göra en extreme makeover på mig själv då jag ska åka och umgås med linnea och nico på ett litet tag!

gick in på internet banken nyss, jag fick en chock över hur det såg ut där!!! så jag förde över x antal tusenlappar till sparis kändes fruktansvärt skönt kan jag lova :D


booooooring

jobbar idag, är fruktansvärt trött och vill inte riktigt vara kvar här längre!!!!
det blev en lite för lång efterfest igår den höll på till kl 06.00 typ, sen sp kunde inte jag sova vaknade,somnade,vaknade,somnade ja ni förstår inte alls så jävla kul...

nu ska jag fortsätta att inte göra ett jävla skit för det är jag fruktansvärt bra på


kung i baren

snart slutar jag, då ska jag gå vidare till pipan för att ta en efterjobbet öl med linnea m.fl! awesomeness! börjar kännas i benen/höfterna och lite överallt att jag har stått typ exakt heela dagen i princip..  hané

how u doin'

var faktiskt duktig och åkte och tränade idag, dock inte så länge för jag var tvungen börja jobba en halv timma tidigare än vad ajg hade planerat..
är iaf på jobbet nu få se om det kanske blir en efter jobbet öl med fröken höök! slutar ändå om 1½h känns awesome med tanke på att jag började 13.30...! imorgon blir det iaf träning, träffa cicci och försöka hitta en present åt Erika, sen blir det att jobba igen!
nu ska jag ev göra kassan får se om det finns någon ork!

hané

you know where you are better then i do

ägde ju lite grann iaf på bowling, vann första serien!
vi fick även vara i VIP rummet, anledningen varför är ju kanske inte så rolig men vafan! (det fanns inte några "vanliga" banor lediga i en hel timme så därför satte dom oss där ist..) jag tänkte att det skulle vara skönt med lite musik, så jag frågade killen om det, men då sa han åt mig att lugna ner mig, sen gick han...!! nu blir det ngt vänner avsnitt sen ska jag blunda! imorgon ska jag åka och träna på iksu innan jobbet så måste försöka sova några timmar innan!!! imorgon blir det poppa med cicci!!!


är ditt förhållande en PR kupp?

ligger och får en skön massage sara!
vi ska åka och bowla snart sen ska vi se på IDOL
men först åka och hämta våra vänner innan vi ska åka vidare till bowlinghallen


kangorooooooooo

nu är det dags att börja rulla mot stadens torg, ska först bara ringa sara!
är sjukligt taggad på bowling, dock så suger jag på denna sport? är det en sport eller vad kallar man det? i don't have a clue....

snyggade till mig en smula, med min nya älskliiiings tröja!

have i sad to much?

det här med träningen idag går väl sådär kan man väl säga... har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen.. och nu verkar det som om jag ska klä på mig sminka mig sedan åka in till stan för att vara med sara, låter som ganska mycket trevligare än att träna :P men kan samtidigt vara bra för min förkylning! men som sagt nu blir det hitta lite kkläder och kasta på mig masken för att åka vidare!!

just nu

"vad är det du inte ska göra inför publik?"

har aldrig varit med om att ett helt långbord vänder sig om och blir helt plötsligt väldigt intresserad över vad personalen pratar om, bara för att erika säger (med väääääldigt låg ton) "not in public" till mig...

kvällen har varit bra iaf, jobb med poppande med erkan och hampe! imorgon är jag ledig!
tror det blir att ta stavarna och ta en promenad runt kammen kanske om vädret tillåter alltså annars får det bli iksu, men annars ska jag köra slut på mig själv på hemmaplan!

nu blir det föröska hitta nya låtar att uppdatera min spotify lista med sedan kanske några vänner avsnitt innan det är dags att blunda!

för ngn dag sedan

all by my self

don't wanna be...
men om drygt en timme så kommer erika och roar mig!
jag är trött idag, samt så tror jag att förkylningen är på väg att bli värre (igen)
känns som att det aldrig kommer gå över...

nästan fullt på hotellet idag iaf! två rum kvar!
det är nästan så att det inte riktigt kan gå åt helvete idag!, har lagt ut rummen och skrivit ut ankomst listan så om systemet skulle lägga ner så är det lugnt! det ända som skulle kunna skita sig skulle vara om det hade blivit något fel så att det är ngn som inte är inbokad som ska vara det, men med tanke på att det fortfarande finns två rum kvar så lunkar jag säkert än så länge!!!!!


jippikajejmotherfucker

är på jobbet, känner mig lite måttligt stressad fast ändå inte.. har inte någon i köket idag annat än en diskare vilket betyder att det är jag som måste göra iordning maten se till så att buffén är borta osv. det sjukaste var att jag typ var klar 17.20 med allt.. dock så tjuvstartade jag pga att man vet aldrig om det kommer vara mycket frågor eller incheck samtidigt så man inte hinner med allt.. ja för den som inte förstod det så är jag både i receptionen och i köket!

måste gå och se till så att jag verkliigen inte har glömt något för typ 500.e gången....

ha en fantastisk kväll!
PUSS

huvva och jippie!

den 16/9 är härmed inte en bra dag! anledning: för det första så dog min farfar det datumet, Rosanna fick veta en hemsk sak, och jag fick till råga på allt en p-bot på 500 fuckingjävlakronor.... inte helt okej om man frågar mig, men i övrigt så var den mysig, jag och rosanna satt och snackade en massa skit osvosv.
igår var däremot en bättre dag vaknade upp hos rosanna vi åkte in till stan solade och shoppade lite grann, hittade en jätte fin sammetskjol samt en underbar stickad kofta som jag har letat efter typ just precis en sån också fanns den bara där rakt framför ögonen på mig! snacka om en lycklig brud! sen bar det av till linnea för en tjej kväll med allt vad det innebar, saker som twister, våghals osv, sen drog vidare till allstar och dansade rövarna av oss! vaknade i morse igen hemma hos rosanna! och nu ärjag på jobbet! och det känns som att jag och erkan kommer att få en fantastisk lugn kväll!! :D YEAY
nu ska jag läsa bloggar sen lite tidningar för att hoppas att tiden ska gå snabbt tills erkan kommer och umgås med mig!! ;D


oiwehf

jobbat idag på uman med erika vilket betyder att det har varit en ganska underhållande arbetsdag om man tänker bort allt skit som har hänt, vilket har varit att det var en gäst som var utcheckad som egentligen inte skulle vara det, så jag råkade checka in en ny person på det rummet... vilket ledde till att vi hade ett rum för lite eller en person för mycket pga att jag sålde alla rum som var kvar innan felet upptäcktes, så jag fick ringa till wasa och boka ett rum till en gäst som hade bokat här... ja med andra ord inte alls kul just den där timmen då jag var fruktansvärt stressad..
har även varit och tränat idag, sjukligt skönt, sjukligt svettigt osv. imrogon blir det träning med linnea, har försökt få med henne två dagar i rad nu men det har icket passat bruden!

snart kommer min avbytare vilket betyder att jag strax ska åka hem till farmor för att sova några timmar för att sen börja jobba kl 07.00 imorgon bitti igen, slutar dock tidigt så efter det blir det träningen!
känns helt awesome att ha kommit igång igen, dock så kanske inte 2 dagar räknas som att ha kommit igång men ni kanske förstår!

nu läsa bloggar sen läsa tidningar tills mitt arbetspass är slut
Hané hajj

suga suga

det var kanske huuuur skönt som helst att träna idag!
nu förstår jag varför jag var där typ varje dag förrut! :p
har ställt väckaren så att jag ska hinna åka och träna imorgon också innan jag börjar jobba!

har varit på bio idag med rosanna mycket trevligt, och det blev inga onyttigheter, dock så blev det kaffe och bulle hos farmor! men det är ju nääästan lagligt.. såg grown ups iaf den var kanske huuuur bra som helst skrattade typ hela filmen! nu ska jag spela lite bejewled och nörda, lyssna på musik sen kansek det blir något vänner avsnitt sen blunda!

can i take you home?

kanske att det är dags för det nya livet att ta vid?
det är nästan så att jag tror det och med ciccis och erkans nya endast pepsi fredag så tror jag att det kan vara en bra start, tänkte försöka på riktigt med ett nyare nyttigare liv (dock är det tillåtet med alkohol) så med detta så blir det att göra ett försök till att ta tag i träningen igen! imorgon blir det upp på rullbandet och springa bort lite kalorier! sen blir det bio samt skitsnack med rosanna men man måste ju faktiskt inte köpa något onyttigt för det!! minst träning 4 ggr/vecka tycker jag låter som en plan! måste ju nyttja träningskortet då man väl har det! nu tror jag att det blir några vänner avsnitt innan det är dags att blunda för dagen!

och nu kommer sista bilden (även den jag tycker blev snyggast) från foto sessionen med cic och fredrik!

what happend?

i helgen så var det jobb på hissjö som gällde inte kanon kul´, kan dock bero på att jag hade jobbat sen lördagen innan... gick ut i fredags och i lördags men tror ni att jag drack för det NEJ för att det gjorde jag INTE, en sa dockk till mig på fredagskvällen att jag skulle ta tillbaka den gamla angelica, vet dock inte om det är bra eller dåligt :P nu ska jag pallra mitt feta ass in till stan!


you're so 2000 and late

hänger på jobbet med cicci de e niiice!
ikväll hoppas jag på en slappar kväll! men det lär det bli också fram till typ kl 22 då typ 30 pers ska komma samt att de ska käka! garanterat dricka också.....
menmen jag bju på en bild till från min "modelldag"

in the name of love!

är på jobbet! har gått fruuuuuuktansvärt snabbt denna dag! jag och erika är kung! :D
snart är det dags att sluta vilket kommer innebära hämta upp bästaste linnea och malin sen dra vidare till olles för en "efterjobbet öl" för min del för deras del "efter ridningen öl?" kanske!! mycket trevligt! jag har sagt det förut men jag säger det igen! jag gillar mitt liv :D

 och detta är beviset på det!

stjärnklart

en bra dag trots att det blev jobb på min enda lediga dag denna vecka...
men mys med ridtur med malin sen brudarna!
imorgon blir det steeeeeda hela huset (igen) jobb sen brudarna och någon öl!
det eeer myyyyys!

har fått lite fler bilder nu!!!

you and I, collide

it's not that bad, we could have died!

har ganska precis vaknat, dick ett väldigt roligt samtal av en viss fröken uhlin! hon var väldigt trevligt på morgonkvisten? hehe

jag måste städe hela huset känns inte helt awesome menmen what to do? sen blir det duschen masken sen jobbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa!! wiohooo! det är pengar iaf, och det är med erika so that's like AWESOME!! 6dagars vecka denna vecka känns ganska sjukt, börjar på att vara ett tag sen nu!
men nu som sagt hej då datorn, Hello vacumcleaner!!!!

ja bju'

down,down

igår blev det en öl och en cider med min kära vän sara på olles.. fantastiskt trevligt! vi kom fram till att vi var väldigt nöjda med våran livssituation! jag är lite smygpettutaf på "min" bartender :P

nu är jag på jobbet det är hur chill som helst! väntar nu på erika som ska komma och äta med oss! (jag cicci och lisa, lisa har slutat men har svårt att ta sig här i från) nu ska jag fortsätta göra ingenting som vanligt eller något!!

every now and then

sitter på jobbet och sjunger med till bonnie tyler! ganska trevligt! ingenting att göra, sitter och kollar på då erika skär potatis, antar att hon ska göra någon slags sallad! efter mitt arbetspass är slut så blir det någon kall med min goda vän sara och eventuellt även malin kan inte bli annat än trevligt!!
men nu kissar jag snart på mig...

puss

life is right infront of us

nu är det snart dags för fröken johnson att lägga sig och sova (okej jag ligger redan men börja blunda iaf) först tänkte jag se några vänner avsnitt och klippa lite röda hjärtan inför imorgon :P hehe låter helt sjukt då man skriver det menmen..

idag har jag iaf varit på stan med cicci (som jag av någon underlig anledning säger cecilia hela tiden till nu), sen blev det uman dricka lite kaffe och te, sedan bio med erika, sen tillbaka till uman äta lite mat, skynda till kusin som fyllde 24år idag (2/9), sitta och snacka skit ett tag! tillbaka till uman dricka ännu mer te snacka skit ännu mer, sedan till sjöbris och träffa linnea ett tag, blåsa lite ballonger gå på spritjakt osvosv. tillbaka till uman hämta bilen åka hem och nu är jag här.. idag fyller dessutom linnea 20(3/9)!!!

GRATTIS LINNÉA :D

when the rain falls

gick och blev fruktansvärt förkyld över en natt sådär...
fuck life!
imorgon är det ju 20års party samt homecoming!
rosanna ringde nyss, hon sa att det lät som att jag höll på att kvävas..
inte riktigt okej faktiskt!
nu ska jag ringa cicci och höra vad hon gör!!

norrsken

ännu en arbetsdag är avklarad!
slutet var jävligt boooooooring!
satt och pratade med några enercon killar i typ en timma eller kanske längre, men dom är trevliga!!
imorgon blir det först stan med cicci sen bio med erika!
jag börjar bli sjuk tror jag...

det var väldigt vackert att köra hem iaf! stjärnklart samt att det var norrsken :D
nu försöka blunda ngn sekund tidigare än igår!
somnade typ 3 halv4...


En bild från i fredags! resten har jag inte fått se än!!

............

mycket att göra, dock trött som fan!
det enda jag vill är att bara sitta ner och snacka skit ett tag!
men det kan jag ju glömma!
nu kaffe och se vad jag kan göra för att underlätta för frugan!!

everything that goes up...

idag och igår för den delen har jag varit med min älskling Linnéa igår chillade vi även med lisa sara och nico drog på stan för en kaffe sedan fångarna på fortet hos lisa och sara! (samt sex education) väldigt spännande må jag säga..! idag har vi varit på stan och shoppat lite inför fredag styrt upp lite inför fredag samt även ätit buffé på eastern palace kanon gott!! sen på kvällen gick på bio och såg inception typ hur bra som helst, jävla mindfuck film kan man lugnt säga! nu tänkte jag snart försöka sova. måste försöka sy ihop min outfit till på fredag imorgon på något jävla vänster.. wish me luck or something!

PUSSSSSSSSSSSSS


RSS 2.0